maanantai 12. elokuuta 2013

Kuvia ja koulua

Tänään kuljin ensimmäisen virallisen koulupäivän, junalla meno matkan ja tulo matkan bussilla,kun jotkut juna vuorot korvataan busseilla,joten tunnin matka muuttuu kahdeksi tunniksi bussilla!
Junalla matka menee juuri sopivasti ja helposti,mutta sitten se bussi,joudun ensinnäkin odottamaan sitä ensimmaisen tunnnin ja siihen vielä se 2tunnin matka kotiin päin.
Sitten siihen plussataan vielä se ettei tuolla kylässä ole edes mitään katselemista,25neliön lähikauppa ei oikein lämmitä..
Sain jo varoituksen siskoltani joka käy myös eri paikka kunnalla koulua,että matkat ovat aika rasittavia,ymmärsin sen ja ajattelinkin että varmaan raskasta.
Mutta ei kyllä voinut ihan uskoa että se on näin kauheeta,ennenkun ite on kokeillut ja huom. puhun jo ekan päivän jälkeen.
Joulukuuta odotellessa,kun silloin junat menevät normaalis!
 Mutta jottei tästä tulisi kokonaan valitus postausta niin ,kuitenkin valmistun siitä ammattiin jonka haluan! Ja joskus 2-3 vuoden päästä vain muistelen kuinka kauheeta oli kulkea tätä matkaa,mutta toivottavasti se on sitten sen arvoista :)
 
 
koulun takapiha

koulun vieressä...

aamulla junassa

tommosen löysin aulan lehdestä :DD


ja ruokaa viime viikolta...
 


2 kommenttia: