maanantai 22. huhtikuuta 2013

J'adore Dior

Lempi merkkini Dior saa nyt vuoron tässä postauksesta,mielestäni merkkinä Dior on aina tyylikäs ja käytännöllinen.Ripsiväri Diorshow on paras mitäikinä voi tehdä! Poisonit taas ovat kaikki niin ihanan tuoksuisia,luomivärit pigmenttisiä ja huulipunat kestäviä.


Christian Dior (21. tammikuuta 1905 – 24. lokakuuta 1957) oli ranskalainen muotisuunnittelija.
 Hän avasi omaa nimeään kantavan muotitalonsa 1946 Pariisissa, tekstiilitehtailija Marcel Boussacin avustuksella.
Diorin tunnetuin luomus oli vuonna 1947 esitelty "New Look". Tyylin tunnusmerkki oli korostettu naisellisuus, tiukkaan istuva vyötärö ja laaja kellohame. Dior halusi luoda ylellisiä vaatteita sota-ajan puutteen jälkeen, mutta hänen luomaansa muotia arvosteltiin epäkäytännölliseksi.

Diorin muotitalossa ovat työskennelleet monet kuuluisat muotisuunnittelijat, esimerkiksi Yves Saint Laurent. Dior valmistaa haute couturea, arvokkaita valmisvaatemallistoja, kosmetiikkaa ja hajuvesiä. Diorin ensimmäinen hajuvesi oli vuonna 1947 lanseerattu Miss Dior.
teksti wikipedia

Tässä omistamani Dior meikit ja hajuvedet.


Onko kukaan muu ikinä himoinnut LADY DIOR laukkuja?
ihanan yksinkertaisen tyylikäät! Hinta tosin on myös sen mukainen ja sitä ei edes nettisivuilla ilmoiteta.Laukun saa itselleen n.3000 eurolla.Laukku saa odottaa pariisin hyllyillä vielä jonkin aikaa :D






Haluisiko joku nähdä asukokoinaisuuden joidenkin näiden laukkujen ympärille?

3 kommenttia: